Objednávky udělané do 15. 12. vám doručím ještě do Vánoc :).

→ Vstupte do Tajemné zahrady

 

Nerada prozrazuji význam svých maleb, protože tím okrádám vás o vlastní představy. Pokud vám ale přiblížím pozadí Tajemné zahrady, neprozradím doopravdy nic. Stále si budete v hlavě odříkávat svůj vlastní příběh o děvčátku, které pomocí podivného klíče otevře úplně jiný svět, než od kterého se prodrala temným houštím...

Rozsvícená okýnka paneláků a měsíc nejspíš někde vysoko na obloze jí dopřávají dostatek času přemýšlet pod rouškou noci, co udělá teď. A možná je měsíc celou dobu v obraze, sedí jako malý duhový obláček a čeká na další krok, ať už kupředu či zpět, půjde s ní. A to rozhodnutí je právě na vás.

V čínské, keltské i egyptské mytologii je měsíční zajíc jako doma, tak se příště při úplňku zkuste zahledět na měsíc, možná tam jeden ušák čeká na váš další krok.

 

Tajemná zahrada – malba, která se teprve chystá vyrazit do světa

Obraz možná nepůsobí, ale má 100x100 cm, takže bude hlavním bodem jakékoli místnosti – obýváku, ložnice i dětského pokoje. Právě teď čeká na vrstvu laku, aby byly barvy chráněny před světlem i vnějšími vlivy. A pak udělám parádní fotky, aby mohl být konečně na prodej. Jedná se akrylovou malbu na plátně nataženém na dřevěném rámu, takže si nemusíte dělat starost s dalším rámováním, stačí ho rovnou pověsit na zeď. V případě, že si chcete obrázek rezervovat, napište mi.

 

 

Zpět do obchodu